Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ügyelet telefonszáma: +36 72 506 300
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

III. Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferencia a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán, Baján – 2021. november 10.

Tartalomfelelős: Jusztinger Brigitta, PR munkatárs

2021. november 17., szerda 10:03

2021. november 10-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán megrendezett III. Országos Települési Csapadékvíz-gazdálkodási Konferencia Integrált Települési Vízgazdálkodás Szekcióülésén, valamint a Stratégia, Gazdaságpolitika és Oktatás Szekcióban Igazgatóságunk munkatársai is előadást tartottak.

Az Integrált Települési Vízgazdálkodás Szekcióülésen elhangzott előadásban áttekintést nyújtottunk a csapadékvíz-gazdálkodással összefüggésben, valamint az Igazgatóságunk működési területén beadott pályázatokkal kapcsolatos tapasztalatokról és a Magyaregregy településre készülő Integrált Települési Vízgazdálkodási Tervről is. Csapadékvíz tározásra gyakorlati példák is bemutatásra kerültek, Juhász Zoltán vízrendezési referens kollégánk előadásában.

A stratégiai szekcióban Dr. Makay Gábor, a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese tartott előadást jogi témában: Csapadékvíz-gazdálkodás, mint lehetőség és jogi kötelem címmel.

A képen: Juhász Zoltán vízrendezési referens
(DDVIZIG – Vízrendezési és Öntözési Osztály)
DDVIZIG_IIIzagos Telepulesi Csapadekviz-gazdalkodasi Konferencia_1.jpeg

Utolsó módosítás: 2021. november 17., szerda 12:31
Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat