Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ügyelet telefonszáma: +36 72 506 300
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

Elismerések a "Hableány" katasztrófáját követő kárenyhítésben való kiemelkedő és példamutató szakmai munkáért

Tartalomfelelős: Pinczehelyi-Tátrai Tímea, PR-munkatárs

2019. augusztus 09., péntek 09:14

Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója és Márk László, a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság vezetője 2019. augusztus 7-én elismerő oklevelet adományozott a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság azon munkatársainak, akik a 2019. május 29-én elsüllyedt "Hableány" nevű hajó katasztrófáját követő mentési munkálatokban részt vettek.
A Belügyminisztérium által felajánlott "Sodrony" emléktárgy és díszoklevél elismerésben az alábbi három kollégánk részesült: Nádasi István Ede területi felügyelő, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről; Csorbics Árpád hajóvezető, a Kaposvári Szakaszmérnökség Folyami Felmérő és Kitűzőszolgálatáról, Barcsról; Czimmer Gábor Ferenc szerelőipari szakmunkás, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről.
Igazgatói elismerést további hét munkatársunk kapott, akik a kárenyhítésben való kiemelkedő és példamutató szakmai munkájuk elismerésérül vehették át oklevelüket: Gráber Antal gátőr, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről; Hegedüs Gergely árvízvédelmi referens, az Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztályról; Lamberti József László szivattyútelep-kezelő, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről; Mosonyi Zoltán kiemelt műszaki referens, az Árvízvédelmi és Folyógazdálkodási Osztályról; Püspök Ákos vízrendezési referens, a Vízrendezési és Öntözési Osztályról; Schneider Csaba gátőr, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről; Tutti Tibor gátőr, a Pécsi Szakaszmérnökség Villányi Felügyelőségéről.

Köszönjük valamennyiük áldozatos munkáját!

IMG_8976 IMG_8980
Utolsó módosítás: 2019. augusztus 09., péntek 09:35
Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat