Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ügyelet telefonszáma: +36 72 506 300
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

ÁLLÁSPÁLYÁZAT 2019. 09. 27.

Tartalomfelelős: Jusztinger Brigitta, -

2019. szeptember 27., péntek 12:25

ÁLLÁSPÁLYÁZAT
Az Országos Vízügyi Főigazgatóság
pályázatot hirdet

IGAZGATÁSI REFERENS
munkakör betöltésére

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. 10. 25.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság (továbbiakban OVF) a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény (Kjt.) 20/A. §-nak megfelelően pályázatot hirdet igazgatási referens munkakörre határozott időre, előreláthatóan 2021. szeptember 30-ig történő betöltésére.

A munkakör az Igazgatási Osztály vezetőjének közvetlen irányítása alá tartozik.
Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő
Munkavégzés helye: 1012 Budapest, Márvány utca 1/d.

A munkakörbe tartozó feladatok:

Végrehajtja az Igazgatási Osztály feladatköréhez kapcsolódó feladatokat. Ennek keretében:

teljes körűen közreműködik az Igazgatási Osztály igazgatási és koordinációs tevékenységében; ellátja a főigazgatói utasítások előkészítésével, aktualizálásával, szabályszerűségével kapcsolatos teendőket; jelentéseket, összesítéseket, kimutatásokat készít az Igazgatási Osztály feladatköréhez kapcsolódóan; háttér-, előadásanyagot készít az Igazgatási Osztály feladatköréhez kapcsolódóan; részt vesz a határidők betartásának ellenőrzésében; közreműködik az iratkezelési, irattárazási folyamatokban;

 

Pályázati feltételek:

felsőfokú végzettség (jogász, vagy igazgatásszervezői, általános igazgatási) legalább 2 éves, közigazgatásban szerzett tapasztalat, magas szintű MS Office (Excel, Word,) ismeret, büntetlen előélet és cselekvőképesség, jó kommunikációs készség, csapatmunkára való alkalmasság, magyar állampolgárság.

Előnyt jelent:

vízügyi szakmai ismeretek


A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

fényképpel ellátott, részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél, végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok másolatai, minden olyan irat, amelyet a pályázó a pályázat elbírálása szempontjából fontosnak tart, hozzájáruló nyilatkozat arról, hogy a pályázó anyagát a vonatkozó jogszabályok szerint (GDPR) az arra jogosult személyek megismerhetik, érvényes hatósági erkölcsi bizonyítvány, vagy a megkéréséről szóló igazolás.


Illetmény és juttatások: az illetmény megállapítására és a juttatásokra a vízügyi igazgatási szerveknél foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának különös szabályairól szóló 391/2017. (XII.13.) Korm. rendelet az irányadó.


 A pályázatok benyújtásának módja, rendje:

A pályázatot e-mail-en kell eljuttatni az „OVF igazgatási referens” jelige feltüntetésével, a palankay.patricia@ovf.hu és darazsdi.zsuzsanna@ovf.hu címre.

A pályázati felhívással kapcsolatosan további felvilágosítás kérhető:

Általános kérdésekben: Palánkay Patrícia osztályvezetőtől (palankay.patricia{kukac}ovf.hu): +36-1-225-44-00/10235-, illetve

Szakmai kérdésekben: Darázsdi Zsuzsanna főosztályvezető-helyettestől: (darazsdi.zsuzsanna{kukac}ovf.hu) +36-1-225-44-00/10230

A pályázat elbírálásának rendje:

Az előírt feltételeknek megfelelő-, a benyújtott részletes szakmai önéletrajz és motivációs levél alapján alkalmasnak ítélt pályázókkal történt elbeszélgetést követő munkáltatói döntés.
Az OVF pályázatokhoz tartozó adatkezelési tájékoztatója a www.ovf.hu oldalon található.
A pályázat elbírálásának határideje: 2019. 11. 01.

A pályázatokat bizalmasan kezeljük, a pályázókat az eredményről írásban tájékoztatjuk.
A meghirdetett munkakör eredményes pályázat esetén azonnal betölthető.

 

 

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 27., péntek 12:29
Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat