Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Ügyelet telefonszáma: +36 72 506 300
Nagyobb betűméret - Kisebb betűméret - Normál verzió

ÁLLÁSPÁLYÁZAT 2019. 09. 26.

Tartalomfelelős: Jusztinger Brigitta, -

2019. szeptember 26., csütörtök 11:09

A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság területi műszaki ügyintéző munkakörbe munkatársat keres.

Munkavégzés helye: Fonyód

Főbb feladatai: Részt vesz a DDVIZIG Fonyódi Felügyelőségén az állami közcélú víziművek fenntartásához és üzemeléséhez kapcsolódó feladatok ellátásában. Közreműködik a vízminőségi és környezeti károk Felügyelőségre háruló feladatainak végrehajtásában. Megteszi a szükséges intézkedéseket a Felügyelőség ügykörébe tartozó feladatok esetenkénti és folyamatos végrehajtása érdekében, és intézkedik a hivatali felettese által hatáskörébe utalt ügyekben. A Felügyelőség vezetőjének távollétében teljes felelősséggel és hatáskörrel látja el a Fonyódi Felügyelőség vezetőjének feladatait.

Pályázati feltételek:

felsőfokú építőmérnöki végzettség (elsődlegesen területi vízgazdálkodási szakirány), vagy felsőfokú mérnöki és árvíz- és belvízvédelmi szakmérnöki végzettség, vagy felsőfokú mérnöki végzettség és vízügyi, vízgazdálkodási, vízellátási szakmai tapasztalat, vagy középfokú vízügyi technikus végzettség, „B” kategóriás jogosítvány.

A jelentkezéseket 2019. október 18-ig várjuk - kizárólag fénykép NÉLKÜLI önéletrajzok megküldésével -, az iktato@ddvizig.hu e-mail címre.

Utolsó módosítás: 2019. szeptember 26., csütörtök 12:51
Elérhetőség Partnereink Letöltések Oldaltérkép Impresszum Jogi nyilatkozat